A gyenesdiási Kalandstrand autóval, vonattal és autóbusszal egyaránt könnyen megközelíthető. Az alábbi térképeken megtekintheti pontos elhelyezkedését, alatta pedig néhány útvonaljavaslat is található.

Kerékpárral:

A Balatoni körút a Kalandstrandra vezető Oppel Imre sétány előtt halad el. A kerékpárokat strandidőszakban a strand bejáratánál elhelyezett kerékpártárolóknál kell letenni.

Autóval:

- Sopron felől: a 84-es főúton, Sümegen át Balatonedericsig, innét pedig a 71-es főúton haladva Keszthely felé (Balatongyörökön keresztül).
- Lenti felől: a 75-ös úton Keszthely felé, majd a 71 sz. főúton, néhány kilométerre Keszthelytől.
- Budapest felől: az M7-es autópályán Balatonkeresztúrig (170-es km), onnét pedig a 76-os, majd a 71-es főúton haladva, Keszthelyen keresztül. Másik lehetőség: a Balaton északi partján végig a 71-es főúton.

A 71-es főút felől, Keszthely és Gyenesdiás határánál (McDonalds) lévő körforgalomtól haladunk végig a Balaton utcán a parkolóig. Innen gyalogosan mehetünk tovább, és az Alsógyenes vasúti megállónál átkelünk a síneken. Az Oppel Imre sétány végén fekvő Gyenesi kisstrandon keresztül lehet elérni a parkot.

Vonattal:

Budapestről: rendszerint a Déli pályaudvarról induló gyorsvonatokkal Keszthelyre, innen pedig csatlakozással Tapolca irányában juthat el Gyenesdiásra. További Miskolc-Keszthely, Pécs-Keszthely relációk is működnek.

Busszal:

Több, mint 550 belföldi buszjárat érinti Keszthely-Hévizet. Gyenesdiáson minden községünket érintő buszjárat megáll.
MŰSZAKI OKOK MIATT ZÁRVA

Kedves Vendégeink!

Az idei évben műszaki okok miatt zárva tartunk.
Megértésüket köszönjük!

 

* * *